Дарко Чурлинов

Објавено на 22 Септември, 2017 во Фудбалери


1 натпревар / 0 голови

Датум на раѓање: 11.06.2000

Позиција: Среден ред

Клуб: Келн (Германија)   
   
Актуелности

17.04.2018    Вести

Академијата на ФФМ оствари четири победи на пет натпревари на турнирот во Ереван

Нашиот Матеј Георгиев беше прогласен за најдобар фудбалер на турнирот на кои само Македонија беше претставувана од Акаде...

Календар
А репрезентација