Дарко Велковски

Објавено на 27 Септември, 2017 во Фудбалери


5 настапи / 0 голови

Датум на раѓање: 21. 06.1995

Позиција: Одбрана

Клуб: Вардар   
   
Актуелности
Календар

07 Јун

20:45 Македонија - Полска
    А репрезентација квалификации за Европско

10 Јун

20:45 Македонија - Австрија
    А репрезентација квалификации за Европско
А репрезентација