Делегирање млади категории 12 и 13 коло, сезона 2017/18

Објавено на 24 Ноември, 2017 во Младински Лиги


Во продолжение делегирањето за младите категории 12 и 13 коло, сезона 2017/18

Делегирање на службени лица-12 коло Кадетска Втора лига.pdf 

Делегирање на службени лица-12 коло Кадетска Регионална лига-Запад.pdf 

Делегирање на службени лица-12 коло Кадетска Супер лига.pdf 

Делегирање на службени лица-12 коло Помлада пионерска Втора лига.pdf 

Делегирање на службени лица-12 коло Помлада пионерска Супер лига.pdf 

Делегирање на службени лица-12 коло Скопска ФФМ лига-Петлиња 2003 ген.pdf 

Делегирање на службени лица-12 коло Скопска ФФМ лига-Помали Петлиња 2004 ген.pdf 

Делегирање на службени лица-13 коло Југо Источна лига-Петлиња 2003 ген..pdf 

Делегирање на службени лица-13 коло Југо Источна лига-Помали Петлиња 2004 ген..pdf 

Делегирање на службени лица-13 коло Пелагониско Езерска лига-Петлиња 2003 ген..pdf 

Делегирање на службени лица-13 коло Пелагониско Езерска лига-Помали Петлиња 2004 ген..pdf 

Делегирање на службени лица-13 коло Полошка лига-Петлиња 2003 ген.pdf 

Делегирање на службени лица-13 коло Скопска лига-Петлиња 2003 ген.pdf 

Делегирање на службени лица-13 коло Скопска лига-Помали Петлиња 2004 ген.pdf    
   
Актуелности
Календар

20 Окт

11:00 Фарски Острови - Израел
    У17 квалификации за Европско
15:15 Шпанија - Македонија
    У17 квалификации за Европско

23 Окт

11:00 Шпанија - Фарски Острови
    У17 квалификации за Европско
15:15 Израел - Македонија
    У17 квалификации за Европско

26 Окт

14:30 Македонија - Фарски Острови
    У17 квалификации за Европско
14:30 Израел - Шпанија
    У17 квалификации за Европско

16 Ное

20:45 Лихтенштајн - Македонија
    УЕФА Лига на Нации

19 Ное

20:45 Македонија - Гибралтар
    УЕФА Лига на Нации
А репрезентација