Делегирање Прва МФЛ 12 коло, сезона 2018/19

Објавено на 29 Октомври, 2018 во Прва МФЛ


Во продолжение делегирањето за Прва МФЛ 12 коло

12 kolo Prva MFL.pdf    
   
Актуелности
Календар

07 Јун

20:45 Македонија - Полска
    А репрезентација квалификации за Европско

10 Јун

20:45 Македонија - Австрија
    А репрезентација квалификации за Европско
А репрезентација