Делегирање Прва ЖФЛ 13 коло, сезона 2017/18

Објавено на 30 Март, 2018 во Прва ЖФЛ


Во продолжение делегирањето за Прва Женска Лига 13 коло за сезона 2017/18

Делегирање на службени лица-Прва женска лига 13 коло.pdf    
   
А репрезентација