Делегирање Втора МФЛ, 19 коло, Исток и Запад, сезона 2017/18

Објавено на 06 Април, 2018 во Втора МФЛ


Во продолжение делегирањето за Втора МФЛ 19 коло, Исток и Запад за сезона 2017/18

19 коло Втора МФЛ Запад.pdf 

19 коло Втора МФЛ Исток.pdf    
   
Актуелности

17.04.2018    Вести

Академијата на ФФМ оствари четири победи на пет натпревари на турнирот во Ереван

Нашиот Матеј Георгиев беше прогласен за најдобар фудбалер на турнирот на кои само Македонија беше претставувана од Акаде...

Календар
А репрезентација