Горан Пандев

Објавено на 22 Септември, 2017 во Фудбалери


89 натпревари / 30 голови

Датум на раѓање: 27.07.1983

Позиција: Напад

Клуб: Џенова (Италија)   
   
Актуелности
Календар

07 Јун

20:45 Македонија - Полска
    А репрезентација квалификации за Европско

10 Јун

20:45 Македонија - Австрија
    А репрезентација квалификации за Европско
А репрезентација