Прва футсал лига

Резултати од минатото коло

19:00 16.12.2018
КМФ ЦРНА РЕКА
-
КМФ ШКЕНДИЈА
19:30 15.12.2018
КМФ ГЕМИЏИИ 1903
2 - 3
КМФ АСТИБО
14:30 16.12.2018
КМФ ЖЕЛЕЗАРЕЦ
2 - 5
КМФ ШКУПИ 1927
19:00 13.12.2018
кмф КРАТОВО
3 - 13
КМФ ВЕЛЕС
19:00 14.12.2018
КМФ СК ПРОЕКТ-ЦИКО
10 - 7
КМФ ЈУВЕНТУС СЕРАВА

Следно коло

17.12.2018
КМФ СК ПРОЕКТ-ЦИКО
-
КМФ ЦРНА РЕКА
17.12.2018
КМФ ЈУВЕНТУС СЕРАВА
-
кмф КРАТОВО
17.12.2018
КМФ ВЕЛЕС
-
КМФ ЖЕЛЕЗАРЕЦ
17.12.2018
КМФ ШКУПИ 1927
-
КМФ ГЕМИЏИИ 1903
17.12.2018
КМФ АСТИБО
-
КМФ ШКЕНДИЈА

Табела - Прва футсал лига - Коло 14

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
КМФ ЖЕЛЕЗАРЕЦ 4 13 7 0 6 26 21
КМФ ГЕМИЏИИ 1903 8 13 4 0 9 -30 12
КМФ ШКЕНДИЈА 9 13 2 1 10 -54 7
КМФ АСТИБО 3 13 8 0 5 -11 24
КМФ ШКУПИ 1927 1 13 12 0 1 49 36
КМФ ВЕЛЕС 2 13 10 2 1 55 32
КМФ ЈУВЕНТУС СЕРАВА 7 13 5 1 7 -8 16
КМФ СК ПРОЕКТ-ЦИКО 6 13 6 0 7 1 18
кмф КРАТОВО 10 13 2 0 11 -40 6
КМФ ЦРНА РЕКА 5 13 6 2 5 12 20
А репрезентација