Прва кадетска супер лига

Резултати од минатото коло

10:00 24.04.2019
ФК ШКУПИ- 1927
0 - 2
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
10:00 24.04.2019
ФК РАБОТНИЧКИ
3 - 1
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
10:00 25.04.2019
ФК РЕНОВА
-
ФК ВАРДАР
10:00 24.04.2019
ФК ПОБЕДА
1 - 2
ФК ШКЕНДИЈА
10:00 24.04.2019
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
0 - 6
ФК ЊУ СТАРС

Следно коло

25.04.2019
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
-
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
25.04.2019
ФК ЊУ СТАРС
-
ФК ПОБЕДА
25.04.2019
ФК ШКЕНДИЈА
-
ФК РЕНОВА
25.04.2019
ФК ВАРДАР
-
ФК РАБОТНИЧКИ
25.04.2019
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
-
ФК ШКУПИ- 1927

Табела - Прва кадетска супер лига - Коло 22

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ШКЕНДИЈА 1 22 18 1 3 60 55
ФК ВАРДАР 6 21 7 4 10 -3 25
ФК РАБОТНИЧКИ 4 22 13 5 4 22 44
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 5 22 8 6 8 -4 30
ФК ШКУПИ- 1927 9 22 4 2 16 -38 14
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008 10 22 4 2 16 -57 14
ФК ПОБЕДА 7 22 3 7 12 -13 16
ФК ЊУ СТАРС 3 22 14 2 6 26 44
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 2 22 17 1 4 41 52
ФК РЕНОВА 8 21 4 4 13 -34 16
А репрезентација