Прва МФЛ

Резултати од минатото коло

13:00 02.12.2018
ФК РЕНОВА
0 - 3
ФК ШКЕНДИЈА
13:00 02.12.2018
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
0 - 0
ФК ВАРДАР
13:00 02.12.2018
ФК ПОБЕДА
0 - 2
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
13:00 02.12.2018
ФК СИЛЕКС
1 - 0
ФК БЕЛАСИЦА
13:00 02.12.2018
ФК РАБОТНИЧКИ
0 - 2
ФК ШКУПИ- 1927

Следно коло

14:00 17.02.2019
ФК РАБОТНИЧКИ
-
ФК РЕНОВА
14:00 17.02.2019
ФК СИЛЕКС
-
ФК ШКУПИ- 1927
14:00 17.02.2019
ФК ПОБЕДА
-
ФК БЕЛАСИЦА
14:00 17.02.2019
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
-
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
14:00 17.02.2019
ФК ШКЕНДИЈА
-
ФК ВАРДАР

Табела - Прва МФЛ - Коло 18

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК РАБОТНИЧКИ 4 18 8 2 8 -2 26
ФК СИЛЕКС 8 18 4 6 8 -11 18
ФК ПОБЕДА 9 18 5 2 11 -10 17
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 3 18 9 3 6 6 30
ФК ШКЕНДИЈА 1 18 12 4 2 28 40
ФК ВАРДАР 2 18 10 5 3 12 35
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 6 18 5 6 7 -4 21
ФК БЕЛАСИЦА 10 18 4 5 9 -11 17
ФК ШКУПИ- 1927 5 18 6 5 7 -3 23
ФК РЕНОВА 7 18 5 6 7 -5 21
А репрезентација