Прва младинска супер лига

Резултати од минатото коло

12:00 24.04.2019
ФК ШКУПИ- 1927
3 - 0
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
12:00 24.04.2019
ФК РАБОТНИЧКИ
1 - 1
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
12:00 25.04.2019
ФК РЕНОВА
-
ФК ВАРДАР
12:00 24.04.2019
ФК ПОБЕДА
1 - 8
ФК ШКЕНДИЈА
12:00 24.04.2019
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
2 - 0
ФК ЊУ СТАРС

Следно коло

25.04.2019
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
-
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
25.04.2019
ФК ЊУ СТАРС
-
ФК ПОБЕДА
25.04.2019
ФК ШКЕНДИЈА
-
ФК РЕНОВА
25.04.2019
ФК ВАРДАР
-
ФК РАБОТНИЧКИ
25.04.2019
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
-
ФК ШКУПИ- 1927

Табела - Прва младинска супер лига - Коло 22

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ШКЕНДИЈА 1 22 22 0 0 91 66
ФК ВАРДАР 2 21 18 1 2 69 55
ФК РАБОТНИЧКИ 5 22 9 4 9 14 31
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 6 22 7 4 11 -12 25
ФК ШКУПИ- 1927 4 22 10 4 8 9 34
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008 8 22 6 1 15 -68 19
ФК ПОБЕДА 10 22 4 0 18 -56 12
ФК ЊУ СТАРС 7 22 6 2 14 -35 20
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 3 22 12 4 6 11 40
ФК РЕНОВА 9 21 4 2 15 -23 14
А репрезентација