Прва пионерска супер лига

Резултати од минатото коло

11:00 10.11.2018
ФК ШКЕНДИЈА
4 - 1
ФК РЕНОВА
11:00 10.11.2018
ФК ВАРДАР
4 - 5
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
12:00 11.11.2018
ФК РАБОТНИЧКИ
6 - 2
ФК ЊУ СТАРС
11:30 10.11.2018
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
5 - 1
ФК ПОБЕДА
12:00 10.11.2018
ФК ШКУПИ- 1927
2 - 0
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008

Следно коло

12:00 18.11.2018
ФК ПОБЕДА
-
ФК ШКУПИ- 1927
12:00 18.11.2018
ФК РЕНОВА
-
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
12:00 18.11.2018
ФК ЊУ СТАРС
-
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
12:00 17.11.2018
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
-
ФК РАБОТНИЧКИ
12:00 17.11.2018
ФК ШКЕНДИЈА
-
ФК ВАРДАР

Табела - Прва пионерска супер лига - Коло 10

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК РЕНОВА 7 10 3 4 3 0 13
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 8 10 1 4 5 -12 7
ФК ЊУ СТАРС 6 10 4 2 4 -4 14
ФК ПОБЕДА 9 10 1 3 6 -13 6
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008 10 10 0 4 6 -15 4
ФК ШКУПИ- 1927 5 10 4 3 3 3 15
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 3 10 6 1 3 13 19
ФК РАБОТНИЧКИ 2 10 6 2 2 12 20
ФК ВАРДАР 1 10 6 3 1 8 21
ФК ШКЕНДИЈА 4 10 5 2 3 8 17
А репрезентација