Прва помлада пионерска супер лига

Резултати од минатото коло

09:00 10.11.2018
ФК ШКЕНДИЈА
8 - 1
ФК РЕНОВА
09:00 10.11.2018
ФК ВАРДАР
5 - 0
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
10:00 11.11.2018
ФК РАБОТНИЧКИ
3 - 2
ФК ЊУ СТАРС
09:30 10.11.2018
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
3 - 3
ФК ПОБЕДА
10:00 10.11.2018
ФК ШКУПИ- 1927
4 - 0
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008

Следно коло

10:00 18.11.2018
ФК ПОБЕДА
-
ФК ШКУПИ- 1927
10:00 18.11.2018
ФК РЕНОВА
-
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
10:00 18.11.2018
ФК ЊУ СТАРС
-
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
12:00 18.11.2018
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
-
ФК РАБОТНИЧКИ
10:00 17.11.2018
ФК ШКЕНДИЈА
-
ФК ВАРДАР

Табела - Прва помлада пионерска супер лига - Коло 10

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК РЕНОВА 9 10 2 2 6 -16 8
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 10 10 0 1 9 -29 1
ФК ЊУ СТАРС 6 10 4 2 4 6 14
ФК ПОБЕДА 3 10 6 1 3 7 19
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008 5 10 5 1 4 -4 16
ФК ШКУПИ- 1927 7 10 4 2 4 1 14
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 8 10 3 4 3 0 13
ФК РАБОТНИЧКИ 2 10 6 2 2 7 20
ФК ВАРДАР 1 10 6 2 2 14 20
ФК ШКЕНДИЈА 4 10 5 1 4 14 16
А репрезентација