Структура на ФФМ

Објавено на 10 Јуни, 2014 во ОРГАНИЗАЦИОНА ПОСТАВЕНОСТ НА ФФМ АДМИНИСТРАЦИЈА.pdf


                                                    УПРАВЕН ОДБОР


             

             

             

             

             

              

             

              

             

             

              

             

   
   
Актуелности
Календар

07 Јун

20:45 Македонија - Полска
    А репрезентација квалификации за Европско

10 Јун

20:45 Македонија - Австрија
    А репрезентација квалификации за Европско
А репрезентација