Трета лига Југоисток

Резултати од минатото коло

16:00 22.04.2018
ФК ТИВЕРИЈА
2 - 1
ФК СПАРТМАНИ
16:00 22.04.2018
ФК МЛАДОСТ с.Удово
2 - 1
ФК НАПРЕДОК ЗДРАВЈЕ РАДОВО
16:00 22.04.2018
ФК АКАДЕМИЈА КУКЛА
0 - 1
ФК ВАСИЛЕВО
16:00 22.04.2018
ФК ДОЈРАНСКО ЕЗЕРО
2 - 3
ФК ДЕТОНИТ ЈУНИОР

Следно коло

16:00 29.04.2018
ФК СПАРТМАНИ
-
ФК ДОЈРАНСКО ЕЗЕРО
16:00 29.04.2018
ФК ДЕТОНИТ ЈУНИОР
-
ФК АКАДЕМИЈА КУКЛА
16:00 29.04.2018
ФК ВАСИЛЕВО
-
ФК МЛАДОСТ с.Удово
16:00 29.04.2018
ФК НАПРЕДОК ЗДРАВЈЕ РАДОВО
-
ФК ТИВЕРИЈА

Табела - Трета лига Југоисток - Коло 20

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ДОЈРАНСКО ЕЗЕРО 6 18 5 2 11 -13 17
ФК МЛАДОСТ с.Удово 7 18 5 2 11 -32 17
ФК ДЕТОНИТ ЈУНИОР 1 18 17 1 0 64 52
ФК АКАДЕМИЈА КУКЛА 8 18 5 1 12 -24 16
ФК СПАРТМАНИ 5 18 6 2 10 0 20
ФК НАПРЕДОК ЗДРАВЈЕ РАДОВО 3 18 12 1 5 24 37
ФК ТИВЕРИЈА 4 18 10 1 7 25 31
ФК ПАРТИЗАН БАШ 9 16 0 1 15 -92 1
ФК ВАСИЛЕВО 2 18 14 1 3 48 43
А репрезентација