Трета лига Север

Резултати од минатото коло

17:00 23.05.2018
ФК ИЛИНДЕН
3 - 0
ФК ЧАИР А.М
17:00 23.05.2018
ФК БЕСА-ВЛАЗРИМИ
3 - 2
ФК БРАТСТВО ВЛАЗНИМИ
17:00 23.05.2018
ФК Гоблен Јуниор
5 - 3
ФК КАДИНО
17:00 23.05.2018
ФК ВОЛКОВО 1964
4 - 2
ФК ФОРТУНА
17:00 23.05.2018
ФК ССК НОВА
1 - 3
ФК ЦЕМЕНТАРНИЦА 55
17:00 23.05.2018
ФК МАЏАРИ-СОЛИДАРНОСТ 92
5 - 0
ФК СТУДЕНА ВОДА
17:00 23.05.2018
ФК ПЕТРОВЕЦ
-
Слободен

Следно коло

Табела - Трета лига Север - Коло 26

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ПЕТРОВЕЦ 9 24 11 1 12 -11 34
ФК МАЏАРИ-СОЛИДАРНОСТ 92 4 24 11 5 8 7 38
ФК ССК НОВА 6 24 10 4 10 3 34
ФК ВОЛКОВО 1964 11 24 10 2 12 2 32
ФК Гоблен Јуниор 1 24 17 3 4 37 53
ФК БЕСА-ВЛАЗРИМИ 3 24 13 1 10 4 40
ФК ЧАИР А.М 12 24 5 4 15 -25 16
ФК БРАТСТВО ВЛАЗНИМИ 7 24 10 4 10 1 34
ФК КАДИНО 2 24 12 6 6 16 42
ФК ФОРТУНА 5 24 12 2 10 1 38
ФК ЦЕМЕНТАРНИЦА 55 13 24 4 3 17 -38 12
ФК СТУДЕНА ВОДА 10 24 10 3 11 2 33
Слободен 14 0 0 0 0 0 0
ФК ИЛИНДЕН 8 24 10 4 10 1 34
А репрезентација