Услови за користење

Објавено на 09 Мај, 2014 во


Прифаќање на условите за користење на ffm.mk

Со пристапот на оваа веб страна ги прифаќате и се обврзувате да ги почитувате Условите за користење на содржините од интернет страницата www.ffm.mk.

Сопственички права

Содржините на оваа интернет-страница се во сопственост на Фудбалската Федерација на Македонија и истите се заштитени со авторски права, заштитни знаци и ознаки на услуги, патенти и други сопственички права. Секое копирање, репродукција, модифицирање, пренесување, дистрибурирање или користење на податоците и информациите, како и други изведби на содржините, не е дозволено без претходно писмено одобрение на Фудбалската Федерација на Македонија.

Секој упад или злоупотреба на интернет-страницата на Фудбалската Федерација на Македонија е казниво согласно Кривичниот законик на Република Македонија.

Услови за користење

Податоците и информациите објавени на оваа интернет-страница се од информативен карактер и се сметаат за точни во времето на нивното објавување. Фудбалската Федерација на Македонија го задржува правото во секое време да изврши ревидирање, дополнување или измена на податоците и информациите, во целост или делумно, со цел обезбедување на континуирано ажурирање на интернет-страницата. Фудбалската Федерација на Македонија  не гарантира за точноста, актуелноста и потполноста на објавените информации и не ја презема одговорноста за неправилната употреба на овие содржини.

Исклучување од одговорност

Фудбалската Федерација на Македонија не презема одговорност за евентуални загуби или штети кои би можеле да настанат при посета и користење на податоците и информациите од интернет-страницата, како што се губење на информација, штета на услуга, софтвер и слично.

Поврзаните локации не се во надлежност ниту се под контрола на Фудбалската Федерација на Македонија и затоа се иззема од одговорноста за содржините на која било поврзана локација или која било измена или ажурирање на истатаи на никаков начин не е одговорна за содржините на тие страници и сервиси   
   
Актуелности

17.04.2018    Вести

Академијата на ФФМ оствари четири победи на пет натпревари на турнирот во Ереван

Нашиот Матеј Георгиев беше прогласен за најдобар фудбалер на турнирот на кои само Македонија беше претставувана од Акаде...

Календар
А репрезентација