Втора младинска лига

Резултати од минатото коло

14:00 25.04.2019
ФК БЕЛАСИЦА
-
ФК МИЛАНО
15:00 25.04.2019
ФК ТЕТЕКС
-
ФК БОРЕЦ 1919
01.01.1970
Слободен
-
ФК КУМАНОВО ЕУРОСПОРТ-ВАРДАР
16:00 23.04.2019
ФК СИЛЕКС
0 - 1
ФК ПЕЛИСТЕР
16:30 25.04.2019
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
-
ФК СКОПЈЕ

Следно коло

25.04.2019
ФК МИЛАНО
-
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
25.04.2019
ФК СКОПЈЕ
-
ФК СИЛЕКС
25.04.2019
ФК ПЕЛИСТЕР
-
Слободен
25.04.2019
ФК КУМАНОВО ЕУРОСПОРТ-ВАРДАР
-
ФК ТЕТЕКС
25.04.2019
ФК БОРЕЦ 1919
-
ФК БЕЛАСИЦА

Табела - Втора младинска лига - Коло 22

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ПЕЛИСТЕР 1 20 17 2 1 37 53
ФК МИЛАНО 7 19 5 0 14 -24 15
ФК ТЕТЕКС 5 18 9 4 5 15 31
ФК БЕЛАСИЦА 4 18 9 4 5 31 31
ФК БОРЕЦ 1919 3 18 13 1 4 33 40
Слободен 10 0 0 0 0 0 0
ФК СКОПЈЕ 6 19 5 2 12 -26 17
ФК СИЛЕКС 9 20 1 0 19 -65 3
ФК КУМАНОВО ЕУРОСПОРТ-ВАРДАР 2 19 13 4 2 45 43
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА 8 19 4 1 14 -46 13
А репрезентација