Содржини

12.09.2022   А репрезентација - Вести

Адис Јаховиќ се повлекува од репрезентацијата на Македонија

Чувствувам дека повеќе не сум во можност на вистински начин да одговорам на репрезентативните обврски и сега е време чесно да го соопштам тоа.

Календар
А репрезентација