Содржини

23.09.2016   А репрезентација - Вести

Голем интерес за фудбалскиот натпревар Македонија-Италија

Над 3000 Италијани доаѓаат во Скопје да ја бодрат својата репрезентација

22.09.2016   А репрезентација - Вести

Октомври месец на репрезентативен фудбал! Билетите во продажба од понеделник, 26.09.2016

Националната Арена Филип Втори ќе биде домаќин на октомвриските квалификациски натпревари на А репрезентацијата и репрезентацијата до 21 година.

Календар
А репрезентација