Содржини

24.08.2016   А репрезентација - Вести

Игор Ангеловски: Фокусирани сме на новиот почеток

Селекторот на македонската А репрезентација по објавувањето на списокот повикани фудбалери за натпреварот со Албанија даде свое видување за формата на екипата и очекувањата од новиот квалификациски циклус.

Календар
А репрезентација