Содржини

06.04.2016   А репрезентација - Вести

Интервју со Игор Ангеловски, селектор на А репрезентацијата на Македонија

Со селекторот на А репрезентацијата на Македонија, Игор Ангеловски разговаравме по завршувањето на двата контролни натпревари на Македонија против Словенија и Бугарија.

31.03.2016   А репрезентација - Вести

Иван Карас Јовановски: Храбро е да се втурнеш во непознатото и да ги процениш ситуациите

На последниот собир на македонската репрезентација во улога на кондиционен тренер го видовме Иван Карас Јовановски. Познат како голем професионалец, ентузијаст, иноватор и мотиватор и повеќе од одлично се снајде во оваа улога.

Календар
А репрезентација