Содржини

16.10.2015   А репрезентација - Вести

Љубинко Друловиќ официјално не е селектор на А репрезентацијата на Македонија

По натпреварот во Борисов против Белорусија од квалификациите за ЕП 2016. во Франција заврши договорот меѓу Фудбалската федерација на Македонија и селекторот на А репрезентацијата на Македонија, Љубинко Друловиќ.

Календар
А репрезентација