Содржини

21.03.2022   А репрезентација - Вести

Проект "Фудбал во училиштата" континуирано продолжува со спортските активности за дечиња

Фудбалската Федерација на Македонија во соработка со ФУСМ (Федерација на училишен спорт во Македонија), реализира проект за училишен фудбал низ повеќе основни училишта низ Македонија.

Календар
А репрезентација