Дарко Чурлинов

Објавено на 22 Септември, 2017 во Фудбалери


1 натпревар / 0 голови

Датум на раѓање: 11.06.2000

Позиција: Среден ред

Клуб: Келн (Германија)   
   
А репрезентација