Делегирање 1 коло супер лига младинци и кадети, 2014/15

Објавено на 22 Август, 2014 во Млади делегирање


Во прилог делегирањето на судии и делегати за 1 коло од супер лигата на младинци и кадети за натпреварувачка 2014/15 сезона:

Делегирање 1 коло супер лига кадети и младинци 2014-15.pdf    
   
А репрезентација