Делегирање 11 коло Прва ЖФЛ, 2020/21

Објавено на 06 Ноември, 2020 во Прва ЖФЛ


Во продолжение делегирањето на судии и службени лица за 11 коло од Прва ЖФЛ, за натпреварувачка сезона 2020/21:

Делегирање на службени лица-Прва ЖФЛ 11 коло.pdf    
   
А репрезентација