Делегирање 11 коло Втора МФЛ Исток и Запад, 2020/21

Објавено на 11 Ноември, 2020 во Втора МФЛ


Во продолжение делегирањето на судии и службени лица за 11 коло од Втора МФЛ Исток и Запад, за натпреварувачка сезона 2020/21:

11 коло Втора МФЛ Исток Сл.лица.pdf 

11 коло Втора МФЛ Запад Сл . лица.pdf    
   
А репрезентација