Делегирање 1/2 финале Куп на Македонија Жени

Објавено на 28 Април, 2016 во Куп жени


Во прилог делегирањето на судии и службени лица за полуфиналето од Куп на Македонија - Жени за сезона 2015/16:

Делегирање-Kуп жени 1-2 финале.pdf    
   
А репрезентација