Делегирање 24 коло Прва Футсал Лига

Објавено на 10 Април, 2014 во Прва футсал лига

Во продолжените можете да го погледнете делегирањето за 24 коло од Првата Футсал Лига

24-kolo-1-futsal-liga-3.pdf   
   
А репрезентација