Делегирање 27 коло Втора МФЛ Исток и Запад, 2020/21

Објавено на 12 Мај, 2021 во Втора МФЛ


Во продолжение делегирањето на судии и службени лица за 27 коло од Втора МФЛ Исток и Запад за натпреварувачка сезона 2020/21:

27 коло Втора МФЛ Исток.pdf 

27 коло Втора МФЛ Запад.pdf    
   
А репрезентација