Делегирање млади категории

Објавено на 24 Април, 2014 во Млади делегирање

Во продолжение можете да го погледнете делегирањето за натпреварите од младите категории

Delegirawe-sudii-24-Коло-Mladinci-Кадети-1-2.pdf

Delegirawe_sudii_24_Коло__Pioneri_-Pom-Pioneri.pdf

17-КОЛО-МЛАДИНЦИ-КАДЕТИ-1.pdf

13-КОЛО-ИСТОК-ДЕЛЕГ.pdf

16-ПИОН-ПОМЛАД-ПИОН-ЗАПАД.pdf   
   
А репрезентација