Делегирање на службени лица за 23 коло во Прва ЖФЛ, 2020/21

Објавено на 07 Мај, 2021 во Прва ЖФЛ


Во прилог делегирањето на службените лица за 23 коло од Прва ЖФЛ за натпреварувачка сезона 2020/21:


Делегирање на службени лица за 23 коло во Прва ЖФЛ 2021.pdf    
   
А репрезентација