Делегирање Прва футсал Лига 2 коло, сезона 2017/18

Објавено на 29 Септември, 2017 во Прва футсал лига


Во продолжение делегирањето за Прва футсал лига, 2 коло, сезона 2017/18

2 коло 1 футасал лига делегирање.pdf    
   
А репрезентација