Содржини
Календар

17 Сеп

20:00 Англија - Македонија
    Женска А репрезентација квалификации за Светско

21 Сеп

18:00 Македонија - Австрија
    Женска А репрезентација квалификации за Светско

07 Окт

16:00 Фарски Острови - Македонија
    У21 квалификации за Европско

08 Окт

20:45 Лихтенштајн - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

11 Окт

20:45 Македонија - Германија
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација