Дојран домаќин на тренинг камп за девојчиња до 14 години во рамки на Уефа проект за развој на женски фудбал

Објавено на 10 Ноември, 2022 во Вести, До 17 год


Во периодот до 29. октомври до 3. ноември, во Дојран се одржа тренинг камп за девојчиња до 14 години во рамките на проектите за развој на женскиот фудбал од  „хет-трик 5“ програмата на Уефа.

На тренинг кампот во Дојран учество земаа над 30 девојчиња кои беа предводени од координаторот на кампот, Добре Димовски, заедно со селекторот на женската репрезентација на Македонија до 15 години и неговиот стручен тим.

   
   
А репрезентација