Содржини

21.10.2021   Едукација - Семинари

ФФМ организираше тренинг камп за судии според највисоките УЕФА критериуми

Нашите судии работеа според програмата на главниот кондициски тренер и тренинг експерт за елитни фудбалски судии во УЕФА, професорот Вернер Хелсен.

26.02.2020   Едукација - Семинари

ФФМ го одржа годишниот форум на тренери

На форумот во Скопје, повеќе од 400 домашни тренери, носители на УЕФА диплома ги слушнаа предавањата за трендовите во модерниот фудбал.

Календар
А репрезентација