Second Macedonian Football League - East

Резултати од минатото коло

13:00 14.12.2021
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
1 - 0
ФК БРАТСТВО 07
13:00 11.12.2021
ФК КИТ ГО-ПЕХЧЕВО
0 - 1
ФК КАМЕНИЦА САСА
13:00 11.12.2021
ФК БЕЛАСИЦА
3 - 0
ФК СЛОГА 1934
13:00 14.12.2021
ФК ДЕТОНИТ ЈУНИОР
0 - 0
ГФК ОСОГОВО
13:00 11.12.2021
ФК ПОБЕДА
4 - 0
ФК ТИМ ЛОКОМОТИВА 2018

Следно коло

14:00 19.02.2022
ФК БРАТСТВО 07
-
ФК ПОБЕДА
14:00 19.02.2022
ФК ТИМ ЛОКОМОТИВА 2018
-
ФК ДЕТОНИТ ЈУНИОР
14:00 19.02.2022
ГФК ОСОГОВО
-
ФК БЕЛАСИЦА
14:00 19.02.2022
ФК СЛОГА 1934
-
ФК КИТ ГО-ПЕХЧЕВО
14:00 19.02.2022
ФК КАМЕНИЦА САСА
-
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА

Табела - Second Macedonian Football League - East - Коло 15

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК СЛОГА 1934 2 15 10 2 3 5 32
ГФК ОСОГОВО 7 15 5 4 6 -7 19
ФК ТИМ ЛОКОМОТИВА 2018 10 15 1 3 11 -26 6
ФК ПОБЕДА 1 15 10 2 3 22 32
ФК ДЕТОНИТ ЈУНИОР 8 15 4 4 7 -6 16
ФК БЕЛАСИЦА 4 15 8 4 3 12 28
ФК КИТ ГО-ПЕХЧЕВО 6 15 6 1 8 6 19
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА 5 15 5 5 5 1 20
ФК КАМЕНИЦА САСА 3 15 9 4 2 14 31
ФК БРАТСТВО 07 9 15 2 1 12 -21 7
A National Team