ФФМ Академија - генерација 2010.

Објавено на 09 Јуни, 2023 во Вести, Фудбалска академија


Во продолжение, конечниот список на примени кандидати за ФФМ / УЕФА академијата, генерација 2010.

Конечен список - ФФМ УЕФА паралелка, генерација 2010. .docx    
   
А репрезентација