Форум на тренери: Видео и презентации

Објавено на 27 Февруари, 2018 во Вести, Семинари


Центарот за едукација на тренери и Тренерската организација при Фудбалската федеација на Македонија беа организатори на годишниот „форум на тренери“ на кој беа претставени презентации од интернационални и домашни стручни фудбалски лица. На форумот присуствуваа близу 300 наши тренери, а свои презентации имаа Небојша Марковски, директор на Центар за Едукација на ФФМ, Игор Ангеловски, селектор на македонската „А“ репрезентација, Благоја Милевски, селектор на Македонија до 21 година, Зоран Стратев, технички директор на ФФМ и Ватрослав Михачиќ, УЕФА инструктор за имплементација на програма за школување на тренери за голмани и директор на Академијата за едукација на тренери на Хрватскиот фудбалски Сојуз.

Во продолжение презентациите на стручните лица присутни на форумот.

Ангеловски Игор.pdf 

Благоја Милевски.pdf 

Ватрослав Михачиќ.pdf 

Небојша Марковски.pdf 

Зоран Стратев.pdf 
   
   
А репрезентација