ФОТО: Македонија до 21 се подготвува за контролниот турнир во Хрватска

Објавено на 19 Септември, 2022 во Вести, До 21 год


Младата репрезентација на Македонија до 21 година се подготвува во Скопје за претстојниот силен меѓународен контролен турнир што ќе се одржи во Свети Мартин на Мури во периодот од 21 до 26 септември.

Нашата млада селекција во Хрватска ќе одигра два меча, против Албанија и Саудиска Арабија.
   
   
А репрезентација