Годишно лиценцирање на тренерите од Прва и Втора МФЛ за сезона 2015/16

Објавено на 27 Јули, 2015 во Вести, Семинари


Тренерската организација и Центарот за едукација на ФФМ, информира дека редовното годишно лиценцирање на тренерите во Стручниот Штаб на сенироската екипа за Прва и Втора МФЛ ќе се одржи на 31.07.2015 (петок) во Хотел „ТЦЦ Гранд Плаза“ – Скопје, со почеток во 11.00 часот.

Присуството на сите тренери од Стручниот Штаб за екипите од Прва и Втора МФЛ а согласно Правилникот за издавање на дозволи/лиценци за работа на тренерите во Македонија е задолжително.

Лиценцирањето ќе заврши во 14.00 часот со доделување на лиценците за натпреварувачка сезона 2015/16.

Дополнителни информации можете да добиете на мејл: mario.gjurcinovski@ffm.com.mkи 02/3231537
   
   
А репрезентација