Информација од Комисија за натпревари на ФФМ

Објавено на 05 Април, 2021 во Прва МФЛ, Вести


Ве информирам  дека Комисијата за натпревари на ФФМ поради засилувањето на антиковид-мерките од страна на владата и воведување на полициски час на територијата на цела држава со почеток од 20:00-05:00 часот наутро  одлучи сите натпревари во сениорска конкуренција од Прва МФЛ, Втора МФЛ Исток и Запад и Куп на Р.Македонија  да започнуваат од 13:00 часот. 

Одлуката стапува на сила веднаш. 
   
   
А репрезентација