Извлечени парови за 1-2 финални куп натпревари / Куп натпревари во млади категории

Објавено на 03 Март, 2017 во Младински Куп


Во прилог можете да ги погледнете полуфиналните двојки за куп натпреварите во младинските категории:

1 ИЗВЛЕЧЕНИ ПАРОВИ ЗА МЛАДИ КАТЕГОРИ КУП 1- 2 ФИНАЛЕ.pdf    
   
Актуелности

16.04.2024    Вести

ФФМ и федерациите од регионот со безусловна поддршка за Александар Чеферин

На регионален состанок во Тирана, асоцијациите од Југоисточна Европа дискутираа за различни прашања и предизвици. Безусл...

Календар
А репрезентација