Корегирани распореди за натпреварите од Втора МФЛ - Исток и Запад

Објавено на 06 Ноември, 2020 во Втора МФЛ, Вести


Во продолжение можете да ги преземете корегираните распоредите до крајот од натпреварувавачката сезона 2020/2021 во Втора МФЛ - Исток и Запад.

Распоред Втора МФЛ - Исток .pdf 

Распоред - Втора МФЛ Запад.pdf 

Доколку има потреба, Комисијата за натпреварување во рамки на ФФМ, ќе врши промени на термините во двете лиги во зависност здравствената состојба предизвикана од пандемијата со COVID-19. 
   
   
А репрезентација