Квалификации за ЕУРО 2016, Македонија во група Ц

Објавено на 30 Мај, 2014 во Квалификации ЕУРО 2016

Погледнете ги термините за квалификациските натпревари за ЕУРО 2016 во групата Ц каде Македонската А Репрезентација ќе се бори за пласман:
 Датум Ден Време Домаќин  Гостин
8 септември, 2014Понеделник20:45Шпанија-Македонија
9 октомври, 2014Четврток20:45Македонија-Луксембург
12 октомври, 2014Недела18:00Украина-Македонија
15 ноември, 2014Сабота20:45Македонија-Словачка
27 март, 2015Петок20:45Македонија-Белорусија
14 јуни, 2015Недела20:45Словачка-Македонија
5 септември, 2015Сабота18:00Луксембург-Македонија
8 септември, 2015Вторник20:45Македонија-Шпанија
9 октомври, 2015Петок20:45Македонија-Украина
12 октомври, 2015Понеделник20:45Белорусија-Македонија


   
   
А репрезентација