Официјално известување од ФК Ренова

Објавено на 30 Јули, 2022 во Вести


Фудбалскиот клуб Ренова АД с. Џепчиште, преку официјален допис до Фудбалската федерација на Македонија информира дека клубот нема да биде дел од натпреварувањето во Прва МФЛ за натпреварувачката сезона 2022/23.

Во продолжение, дописот од ФК Ренова до Фудбалската федерација на Македонија:

ФК Ренова АД - Известување.pdf    
   
А репрезентација