Правилници

Објавено на 09 Мај, 2014 во


1065-14 Правилник за регионална организација.pdf 

2021 02 Дисциплински правилник консолидиран текст.pdf 

Правилник за регистрација статус и трансфер Консолидиран текст 2020 08.pdf 

Правилник еЕуро2021 предквалификации.pdf 

Правилник за регистрација статус и трансфер на фудбалери Консолидиран текст 2020 02 .pdf 

Правилник за натпревари КОНСОЛИДИРАН 2019 07.pdf 

2019 07 Дисциплински правилник консолидиран.pdf 

Правилник за регистрација статус и трансфер КОНСОЛИДИРАН 2019 05.pdf 

Правилник за натпреварување КОНСОЛИДИРАН ТЕКСТ 2019.pdf 

ФФМ Правилник за лиценцирање на клубови за учествово натпреварувања во организација на УЕФА верзија 8.pdf 

2018 12 ДИСЦИПЛИНСКИ консолидиран текст.pdf 

Календар 2016-17 .pdf 

Правилник за натпреварување на ФФМ.pdf

Дисциплински правилник .pdf 

ПРАВИЛНИК ЗА СУДИИ И СУДЕЊЕ.pdf 

ПРАВИЛНИК ЗА ИНФРАСТРУКТУРА НА СТАДИОНИТЕ ВО РМ.pdf

Правилник за работа со посредници.pdf

   
   
Актуелности
Календар

07 Окт

16:00 Фарски Острови - Македонија
    У21 квалификации за Европско

08 Окт

20:45 Лихтенштајн - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

11 Окт

20:45 Македонија - Германија
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација