Предлог ранг листа на фудбалски клубови доставена до АМС за користење на средства од даночното ослободување согласно Законот за спортот и Законот за данок на добивка

Објавено на 20 Јануари, 2022 во Вести


Во продолжение можете да ја преземете предлог ранг листата на фудбалски клубови за користење на средства од даночното ослободување согласно Законот за спортот и Законот за данок на добивка. 

Предлог листата е доставена до Агенцијата за млади и спорт. 

Предлог ранг листа - фудбалски клубови.pdf    
   
А репрезентација