Пријава на клубови за учество во ФФМ детски лиги

Објавено на 03 Септември, 2014 во Детски лиги


Во прилог е пријавата за учество во ФФМ детските лиги:

Prijava za uchestvo detski fudbal.doc    
   
А репрезентација